Tο αυτοκίνητο των Φλίντστοουνς;

Tο αυτοκίνητο των Φλίντστοουνς;
Μοιάζει σαν να ήρθε από την παλαιολιθική εποχή, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για το πρωτότυπο δοκιμών της Alfa Romeo Stelvio.

Το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο της αναγέννησης της Alfa Romeo, μετά την Giulia, θα είναι και το πρώτο της SUV. Αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι η ονομασία της, Stelvio, καθώς και ότι θα έχει έντονο σπορ χαρακτήρα, καθώς είναι βασισμένο στο ίδιο πάτωμα με την μπερλίνα Giulia και η μετάδοση την κίνησης περνά στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

Το πολύ σημαντικό μοντέλο δοκιμάζεται εντατικά σε δημόσιους δρόμους, ωστόσο η ιταλική εταιρεία φαίνεται πως θέλει να αποκρύψει με κάθε μέσο την αισθητική του. Έτσι επέλεξε ένα ιδιαίτερα βαρύ και μάλλον αποκρουστικό καμουφλάζ, ώστε να σταματήσει την ακόρεστη δίψα για εικόνες των κατασκόπων φωτογράφων. Προσθήκες στο πίσω μέρος, ογκήδη πλευρικά πλαστικά Οι Ιταλοί το παράκαναν όμως, με αποτέλεσμα η Stelvio να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα, σε αυτή τη μορφή της, για αυτοκίνητο των Flinstones στη πολύ πετυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Με τέτοια παραλλαγή, ούτε η φαντασία δεν μπορεί να λειτουργήσει για να συνθέσει μια πιθανή εικόνα του αυτοκινήτου. Η οποία, ελπίζουμε να μας αποζημιώσει όταν αποκαλυφθεί.

Πέρα από την αισθητική, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου θα φροντίζει ένα δίλιτρος turbo κινητήρας 276 ίππων, ενώ θα υπάρχει και έκδοση QV όπως ακριβώς και στην Giulia, με τον ίδιο πάντα κινητήρα V6 2.9 λίτρων που θα αποδίδει 505 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!