Συζητάει με Volkswagen ο Αλ Ατίγια

Συζητάει με Volkswagen ο Αλ Ατίγια
Ο Νασέρ Αλ Ατίγια αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Volkswagen, ώστε να λάβει μέρος στους έξι τελευταίους αγώνες του φετινού WRC.

Την επιστροφή του στη WRC με τη συμμετοχή του στην πρώτη κατηγορία και όχι στο WRC2 φαίνεται πως ψάχνει ο Νασέρ Αλ Ατίγια. Ο οδηγός από το Κατάρ αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει με τη Volkswagen για να είναι παρών στους έξι τελευταίους αγώνες της φετινής σεζόν με τη δεύτερη ομάδα, με την οποία συμμετέχει ο Αντρέας Μίκελσεν.

«Έχω μιλήσει με τη Volkswagen, όσον αφορά μία θέση στο Polo R WRC υπό τη διαχείρισή τους. Θέλω να τρέξω με τη δεύτερη ομάδα, που συμπεριλαμβάνει τον Αντρέας Μίκελσεν. Αν πάρω την έγκριση, θα ξεκινήσω από το Ράλι της Γερμανίας και για έξι αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν δεν πάρω το πράσινο φως, δε θα μ' ενδιαφέρει να αγωνιστώ στο WRC2, καθώς θα διατηρήσω το μπάτζετ που έχω για την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Αλ Ατίγια στην ιστοσελίδα motorsport.com.

Όσο για το ποιοι αγώνες είναι οι έξι τελευταίοι, πρόκειται για Γερμανία, Κίνα, Γαλλία, Ισπανία, Ουαλία, Αυστραλία. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας WRC2, ενώ έχει ισάρθμους τίτλους στο Ράλι Ντακάρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!