Track-Day για τρίτη χρονιά στις Σέρρες (pics)

Νίκος Τσιώκος
Track-Day για τρίτη χρονιά στις Σέρρες (pics)
Για τρίτη χρονιά το track-day.gr πάει στις Σέρρες το διήμερο 21-22 Μαΐου για το Power-Day, το οποίο θα διεξαχθεί υπό την παρουσία του δήμου της πόλης.

Ένα διήμερο διασκέδασης και μπόλικης τρέλας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι συμμετάσχουν στο Track-Day, το οποίο θα διεξαχθεί για τρίτη χρονιά στις Σέρρες το διήμερο 21-22 Μαΐου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με τους συμμετέχοντες να έχουν την πολυτέλεια της μεταφοράς τους με πούλμαν και διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Elpida Spa Report. Μάλιστα, θα έχουν και τη δυνατότητα για ενοικίαση εξοπλισμού, όπως φόρμες, κράνη, γάντια και μπότες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Halaris Bikes Center

Αγαπητοί,

Για 3η χρονιά το track-day.gr σας ταξιδεύει στις όμορφες Σέρρες για ένα ανεπανάληπτο 2ήμερο Power-Day.

Μαζί μας θα είναι ο δήμος Σερρών όπως και οι τοπικοί παράγοντες, ο μεγάλος μας χρυσός χορηγός MICHELIN και οι κύριοι χορηγοί μας, KTM η Honda Κουτσουμπός, YAMAHA PIERRAKOS, αλλά και τα καύσιμα της ΕΚΟ.

Επίσης μας υποστηρίζουν η SPECTRO με τα λιπαντικά της, οι χυμοί VIVA, το κέντρο ελαστικών Wheel City, η εταιρεία ΠΕΡΚΟ ΑΕ, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων AVANCE, όλα τα ενημερωτικά μέσα ειδικού τύπου, η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων VIPromotion, η εταιρεία Europe Gas, o Χρήστος Tασούλης με την Ohlin’s, η Moto Fashion με τα κράνη της, μάρκας Schuberth και το Sergianis Travel που έχει αναλάβει τη μεταφορά και τη διαμονή σας στη πόλη των Σερρών.

Σκοπός της διοργάνωσής μας είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες αλλά ταυτόχρονα και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Επίσης στόχος μας είναι οι αναβάτες να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία σε ένα ασφαλές και πλήρως οργανωμένο περιβάλλον με τις μοτοσυκλέτες τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις οδηγικές τους ικανότητες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα κατά τη διάρκεια του 2ήμερου.

Η οργάνωση του Track-Day παρέχει στους συμμετέχοντες τη μεταφορά τους με πούλμαν στις Σέρρες, δύο διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Elpida Spa Resort που έχουμε ήδη φροντίσει να κλείσουμε για εσάς, με πρωϊνό αλλά και βραδινό γεύμα, καθώς και μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας εάν και εφόσον το επιθυμείτε.

Επίσης θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια. Η ασφαλής τοποθέτηση αλλά και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα Wheel-City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα όποια ώρα επιθυμείτε. Για κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στο Power-Day θα δοθεί δώρο από την οργάνωση, καθώς και θα παρέχονται νερό, χυμοί αλλά και μεσημεριανό γεύμα κατά την διάρκεια της ημέρας μέσα στην πίστα .

Επίσης θα μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και ανταλλακτικά για την μοτοσυκλέτα σας από το κατάστημα μας, HALARIS BIKE CENTER, σε ειδικές εκπτωτικές τιμές μαζί με την συμμετοχή σας.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Επί πρόσθετα, μέσα στη πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση σας, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Φυσικά θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Τα άτομα της διοργάνωσης θα φροντίσουν αυτό το power-days να σας μείνει αξέχαστο.

Επίσης μαζί μας είναι η ΚΤΜ με το ORANGE DAY της η οποία προσφέρει test drive στα νέα της μοντέλα δωρεάν για όσους συμμετέχουν στο POWER DAY. Η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους από το πρωί του Σαββάτου 21 Μαίου 08:00 μέχρι την δύση του ηλίου δηλαδή περίπου στις 20:00. Το ίδιο και την Κυριακή 22 Μαίου.

Για περισσότερες ή οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Χάλαρη στο τηλέφωνο 6974406054 και μέσω e-mail στο [email protected] ή με τον Γιάννη Τσιγονάκη στο τηλέφωνο 6909174195 και μέσω e-mail στο [email protected]

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!