Γουέμπερ: «Άγριος ο υποβιβασμός του Κβιάτ»

Γουέμπερ: «Άγριος ο υποβιβασμός του Κβιάτ»
Ο Μαρκ Γουέμπερ χαρακτήρισε άγριο τον υποβιβασμό του Ντανιίλ Κβιάτ στην Toro Rosso και τόνισε ότι ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει επιλογή και θα πρέπει να είναι έτοιμος για τη Red Bull.

Από... πρώτο χέρι έχει ζήσει ο Μαρκ Γουέμπερ τον ανταγωνισμό στη Red Bull, αφού περνούσε σε δεύτερη μοίρα, όταν συνυπήρχε με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, κάτι που δεν του άρεσε. Έτσι, μπορεί να κατανοήσει το πώς νιώθει ο Ντανιίλ Κβιάτ, μετά τον υποβιβασμό του στην Toro Rosso.

Ο Αυστραλός τον χαρακτήρισε άγριο και τόνισε ότι ο Μαξ Φερστάπεν θα πρέπει να είναι έτοιμος για να ανταπεξέλθει άμεσα στις απαιτήσεις της Red Bull. «Ναι είναι άγριος (ο υποβιβασμός του Κβιάτ). Είναι μεγάλη υπόθεση, τα πράγματα κυλάνε γρήγορα. Στη Formula1 δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά. Εξαρτάται από εσένα σε κάθε περίοδο. Μετράς τη δική σου απόδοση.

Ο Χέλμουτ (Μάρκο) θέλει απόδοση, τους καλύτερους ανθρώπους στο καλύτερο σενάρι το συντομότερο δυνατόν. Δεν εκπλήσσομαι. Συνήθως περιμένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά αυτό δε συμβαίνει κάποεις φορές, ιδιαίτερα με τη Red Bull. Ας δούμε αν μπορεί ο Μαξ (Φερστάπεν) να σπάσει τα ρεκόρ της Red Bull. Είναι έτοιμος; Δεν έχει επιλογή. Πρέπει να είναι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!