Με Λιν στις δοκιμές η Williams

Με Λιν στις δοκιμές η Williams
Με τον Άλεξ Λιν, που θα πλαισιώσει τον Φελίπε Μάσα, θα συμμετάσχει στις δοκιμές της Βαρκελώνης η Williams, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/5).

Το πρόγραμμά της για τις δοκιμές εξέλιξης εντός της σεζόν στη Βαρκελώνη (17-18/5) ανακοίνωσε η Williams. Η ομάδα του Γκρόουβ γνωστοποίησε ότι σε αυτές θα είναι παρών και ο Άλεξ Λιν, ο οποίος θα μπει στο τιμόνι την Τρίτη (17/5), με τον Φελίπε Μάσα να παίρνει σειρά την Τετάρτη (18/5).

Ο οδηγός εξέλιξης των Βρετανών κατέκτησε τον τίτλο στο GP3 το 2014, ετοιμάζεται για μία ακόμα σεζόν στο GP2 και έκανε το ντεμπούτο του στη Formula1 με τη Williams πέρυσι στις ίδιες δοκιμές στην πίστα της Καταλούνια.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Williams που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Με τους περιορισμούς των δοκιμών, είναι σημαντική ευκαιρία για μένα να δείξω τι μπορώ να κάνω, αλλά είναι επίσης σημαντικό και για την ομάδα και ελπίζω να τους βοηθήσω να εξελίξουν την FW38.

Ο στόχος μου αυτή την εβδομάδα είναι να έχω ένα καλό πρώτο αγωνιστικό τριήμερο στο GP2, αλλά μία ευκαιρία σαν κι αυτή είναι μία μεγάλη υπενθύμιση του τελικού στόχου», δήλωσε ο 22χρονος Βρετανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!