Ιανόνε: «Μπορούσα και τη νίκη»

Ιανόνε: «Μπορούσα και τη νίκη»
Ο Αντρέα Ιανόνε πιστεύει ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη, αν δεν είχε πτώση και δεν εγκατέλειπε τον αγώνα του Λε Μαν.

Για μία θέση στο βάθρο πάλευε ο Αντρέα Ιανόνε στο Λε Μαν, αλλά είχε πτώση στην όγδοη στροφή στον 11ο γύρο και εγκατέλειψε. Ωστόσο, πιστεύει ότι είχε το υλικό για να τερματίσει στο βάθρο, καθώς και να διεκδικήσει τη νίκη. «Είχαμε πολύ καλό υλικό για το βάθρο. Δεν γνωρίζω τι θα γινόταν σε 28 γύρος, αλλά πριν το ατύχημα είχαμε πολύ καλό ρυθμό.

Γιατί όχι; Θα ήταν πολύ μεγάλη μάχη με τον Χόρχε (Λορένθο)», είπε ο Ιταλός, όταν ρωτήθηκε αν ήταν εφικτή η νίκη. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην πτώση του, η οποία του στέρησε βαθμούς. «Δεν ξέρω τι συνέβη.

Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω τι έγινε στο ατύχημά μου επειδή από την αρχή είχα πολύ καλύ αίσθηση με τη μοτοσικλέτα και ειδικά στους πρώτους τρεις με τέσσερις γύρους πίεζα περισσότερο με τα φρένα και τα μπροστινά ελαστικά και δεν είχα καθόλου προβλήματα. Είναι πολύ παράξενο. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε την κατάσταση με την ομάδα και τους μηχανικούς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!