Γιος Φερστάπεν: «Πολυετές συμβόλαιο με Red Bull ο Μαξ»

Γιος Φερστάπεν: «Πολυετές συμβόλαιο με Red Bull ο Μαξ»
Ο Γιος Φερστάπεν μίλησε για τον γιο του τονίζοντας ότι ο Μαξ έχει πολυετές συμβόλαιο με τη Red Bull και πως δε θέλει κάτι παραπάνω, αφού βρίσκεται σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Formula1.

Με το... καλημέρα στη Formula1, ο Μαξ Φερστάπεν έχει κλέψει τις εντυπώσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δείξει ότι διαθέτει στοιχεία για να κάνει λαμπρή καριέρα στο μέλλον. Βέβαια, ο Ολλανδός έχει πολλά... ψωμιά ακόμη, όμως είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει το... μήλον της έριδος για πολλές ομάδες.

Ωστόσο, ο πατέρας του, Γιος, ξεκαθάρισε ότι έχει πολυετές συμβόλαιο και πως ο Μαξ δε θέλει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, αφού βρίσκεται σε μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Έχει πολυετές συμβόλαιο, αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Η Red Bull έχει δώσει στον Μαξ να κάνει το ντεμπούτο του στη Formula1 και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το τιμήσεις με πίστη.

Μας δίνει την αίσθηση της άνεσης. Ο Μαξ θα πάρει την ευκαιρία να μάθει ξανά τη φετινή σεζόν επειδή θα χρειαστεί χρόνο στη Red Bull. Θα πρέπει να ασχοληθεί με νέο μονοθέσιο, άλλους τρόπους λειτουργίας και ολόκληρη την ομάδα.

Ο Μαξ πρέπει να αρχίσει αργά, να γνωρίσει το μονοθέσιο και βήμα-βήμα να βρει τα όρια. Το πιο σημαντικό είναι να τερματίσει αγώνες και να πάρει βαθμούς. Πάντα υπάρχει πίεση. Υπάρχει τώρα, υπήρχε και πέρυσι, όταν μπήκε στη Formula1 όντας 17 ετών. Όλοι έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον Μαξ και είχε μία φανταστική σεζόν. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο φέτος.

Τώρα είναι σε μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Formula1. Τι παραπάνω μπορείς να θέλεις;», ανέφερε ο Γιος Φερστάπεν στην επίσημη ιστοσελίδα του γιου του. Βέβαια, με δεδομένο το ταλέντο του, θα πρέπει να σκεφτεί άλλες λύσεις, αν η Red Bull δεν είναι σε θέση να του δώσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο για νίκες ή ακόμα και για τίτλους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!