Με Hyundai οι ήρωες της Marvel και το 2017

Με Hyundai οι ήρωες της Marvel και το 2017
H Κορεάτικη φίρμα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Netflix και τη Marvel και οι πρωταγωνιστές θα οδηγούν τα οχήματά της, για έναν ακόμη χρόνο.

Η αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει πολλά εκατομμύρια ετησίως στη διαφήμιση των προϊόντων της και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι η προβολή τους μέσα από δημοφιλείς ταινίες και σειρές. Σε αυτό το πλαίσιο, η Hyundai ανανεώνει τη συνεργασία της με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix και τη Marvel και οι πρωταγωνιστές των σειρών "Daredevil", "Jessica Jones", "Luke Cage", "Iron Fist" και ¨The Defenders" θα οδηγούν τα αυτοκίνητα της Κορεάτικης φίρμας.

Μέχρι στιγμής, τα μοντέλα που έχουν προβληθεί περισσότερο είναι τα Hyundai Sonata Hybrid και το G80 της Genesis, η θυγατρική φίρμα της Hyundai μέσω της οποίας λανσάρει τα πολυτελή μοντέλα της. Ο Μονίκ Κούμπις, Διευθυντής του τμήματος διαφήμισης της Hyundai, δήλωσε: «Δεν παρακολουθούν όλοι συμβατική τηλεόραση και ακόμη κι αν αυτό γινόταν, οι ανταγωνιστές μας θα ξόδευαν περισσότερα χρήματα από εμάς για την προβολή τους, οπότε πρέπει να είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση ενός πιο έξυπνου τρόπου διαφήμισης».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!