Καλά τα μπέργκερ, αλλά υπήρχε και ο... Halarossi! (pics)

Καλά τα μπέργκερ, αλλά υπήρχε και ο... Halarossi! (pics)
Ο Νίκος Τσιώκος γράφει για μία ξεχωριστή εμπειρία που είχε από το Athens Burger (η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα μπέργκερ), όπου υπήρχε και ο... Halarossi!

Η αλήθεια είναι ότι πήγα για το Athens Burger για να δω τι... παίζει σ' αυτή την περίφημη γιορτή του μπέργκερ! Ωστόσο, η εκδήλωση είχε μία ευχάριστη έκπληξη, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τα μπέργκερ, καθώς εκεί ήταν ο... Halarossi! Ο λόγος για τον Γιώργο Χάλαρη, που διοργανώνει διάφορα event σε όλη την Ελλάδα στους δύο τροχούς, έχει συμμετάσχει σε αγώνες μοτοσικλέτας εντός και εκτός συνόρων και... ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα στην όλη εκδήλωση με το περίπτερο που είχε.

Αφού συνομιλήσαμε για λίγο, ήρθε η ώρα για τις απαραίτητες φωτογραφίες και κάπου εκεί άρχισε το... σόου. Όχι μόνο ανέβηκα στις μοτοσικλέτες για να γίνει η... δουλειά, αλλά με... έντυσε και στα χρώματα του Βαλεντίνο Ρόσι! Η στολή ήταν κρεμασμένη, η μοτοσικλέτα έτοιμη και (αφού κατάφερα να βάλω τη στολή) ως άλλος... Doctor ήμουν έτοιμος γι' αγώνα!

Μάλιστα, ο... Halarossi, όπως μαρτυρά και το προσωνύμιό του, μου έδειξε και πώς ακριβώς πρέπει να τοποθετήσεις το σώμα σου για να οδηγήσεις μία αγωνιστική μοτοσικλέτα. Η αλήθεια είναι ότι απόρησα πώς το κάνουν όσοι επιχειρούν κάτι τέτοιο διότι θα πρέπει να ασκήσεις μεγάλη πίεση και να διαθέτεις εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενώ εγώ προσωπικά πιάστηκα για να βάλω το σώμα μου στην κατάλληλη θέση!

Με αυτόν τον τρόπο, είχα την ευκαιρία να πάρω μία... γεύση από αγώνες, ακόμα κι αν η μοτοσικλέτα ήταν σε στάση (δε σύμφερε κανέναν να είναι εν κινήσει!). Για την ακρίβεια, τη λες ξεχωριστή εμπειρία διότι δεν έχεις κάθε μέρα τη δυνατότητα να ανεβαίνεις σε μία τέτοια μοτοσικλέτα και να συναντάς τέτοιους ανθρώπους, κι ας μην ήταν κάποια δοκιμή, αλλά μία απλή επίσκεψη. Το ότι προσπάθησα να το... παίξω οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας... έφτανε και περίσσευε!

Βέβαια, επειδή σε... γιορτή για μπέργκερ ήμασταν, τσιμπήσαμε κι ένα (τρόπος του λέγειν το «τσιμπήσαμε»!!!), το οποίο συνοδεύτηκε και με τις απαραίτητες μπύρες! Μετά απ' όλα αυτά, λοιπόν, σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να πω και να γράψω, αλλά δε χρειάζεται παρά μόνο να παρουσιάσω και μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές (ουδέν σχόλιο για το μαύρο-κόκκινο παπούτσι, το οποίο κάνει και το κοντράστ με τα κιτρινομπλέ! Δεν ήταν εύκαιρα του Βάλε)!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!

Νίκος Τσιώκος
Νίκος Τσιώκος