Λορένθο: «Μικρή ανάσα στις πτώσεις Μάρκεζ, Ντοβιζιόζο»

Λορένθο: «Μικρή ανάσα στις πτώσεις Μάρκεζ, Ντοβιζιόζο»
Ο Χόρχε Λορένθο τόνισε ότι πήρε μικρή ανάσα με τις πτώσεις των Μάρκεζ, Ντοβιζιόζο, αφού οι δυο τους έδειχναν ικανοί να τον απειλήσουν.

Μικρή ανάσα παραδέχτηκε ότι πήρε ο Χόρχε Λορένθο, με τις πτώσεις των Μαρκ Μάρκεζ, Αντρέα Ντοβιζιόζο, καθώς ένιωθε ότι δυο τους μπορούσαν να τον απειλήσουν. «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη επειδή όλα ήταν σχεδόν τέλεια.

Ήξερα ότι ο Μάρκεζ είχε την ευκαιρία να παλέψει για τη νίκη μαζί μου ή αν δεν ήταν πολύ γρήγορος, θα ερχόταν δεύτερος ή τρίτος και αυτό θα σήμαινε ότι θα διατηρούσε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά είχε πτώση.

Όταν είχαν ατύχημα οι Μάρκεζ, Ντοβιζιόζο, πήρα μικρή ανάσα. Τώρα τρεις αναβάτες πήραν μηδέν ή πολύ λίγους πόντους, οπότε μετά από αυτούς τους αγώνες ξεκινάμε κατά κάποιο τρόπο το πρωτάθλημα από την αρχή, αλλά μ' εμάς να είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά», είπε ο Ισπανός, μετά τη νίκη του στο Λε Μαν, η οποία τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πάντως, όταν έπεσαν οι Μάρκεζ, Ντοβιζιόζο, ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν ήδη δεύτερος και κυνηγούσε τον ομόσταυλό του για τη δεύτερη σερί νίκη του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!