Ρόσι: «Ορθάνοιχτο το πρωτάθλημα»

Ρόσι: «Ορθάνοιχτο το πρωτάθλημα»

Ρόσι: «Ορθάνοιχτο το πρωτάθλημα»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως δεν ανησυχεί, αφού η διαφορά είναι δώδεκα βαθμοί από την κορυφή και το πρωτάθλημα είναι ορθάνοιχτο, όπως τόνισε και ο ίδιος.

Τη μάχη για τον δέκατο τίτλο συνεχίζει ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος είναι δώδεκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Χόρχε Λορένθο. Ο «Γιατρός» είναι τρίτος στη βαθμολογία, αλλά δεν ανησυχεί, αφού το πρωτάθλημα είναι ορθάνοιχτο, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, μετά τη δεύτερη θέση στο Λε Μαν.

«Ξεκίνησα αρκετά άσχημα από την τρίτη σειρά, γι' αυτό ήταν πολύπλοκο στην αρχή. Είχαμε αρκετά καλό ρυθμό και μπόρεσα να πιέσω και να είμαι γρήγορος, αλλά έπρεπε να μείνω ήρεμος επειδή ήταν πολύ εύκολο να κάνω κάποια λάθη. Βήμα-βήμα έφτασα πίσω από τον Μάρκεζ και τον Ντόβι και εκείνη τη στιγμή ήμουν λίγο πιο γρήγορος.

Είμαι πολύ χαρούμενος διότι το να εκκινείς από την έβδομη θέση και να παίρνεις είκοσι βαθμούς είναι πολύ καλό, είναι πολύ σημαντικοί. Στο πρωτάθλημα είμαι δώδεκα πόντους πίσω από τον Χόρχε (Λορένθο) και εφτά πίσω από τον Μαρκ (Μάρκεζ). Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα είναι ορθάνοιχτο και πρέπει να συγκεντρωθούμε.

Είμαι τρίτος, πρέπει να κοιτάξω αγώνα με αγώνα ξεχωριστά και ειδικά στο Μουτζέλο να είμαι ανταγωνιστικός», ανέφερε ο Ιταλός. Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι, όπως και πέρυσι, και φέτος η μάχη θα πάει μέχρι τέλους. Βέβαια, ο Doctor θα χρειαστεί κι άλλες νίκες και δε θα πρέπει να αρκεστεί σε πόντιουμ, αν δεν επιθυμεί να πάρει... παράταση το δέκατο!

Best of internet