«Πυρετός» ειδικών εκδόσεων για το Jeep Renegade

«Πυρετός» ειδικών εκδόσεων για το Jeep Renegade
Το μικρότερο μοντέλο της Jeep απέκτησε μια ειδική έκδοση για το βιντεοπαιχνίδι Uncharted 4, ύστερα από αρκετές άλλες που έχουν προηγηθεί.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου βιντεοπαιχνιδιού Uncharted 4, η Jeep παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Renegade με όνομα Jeep Renegade Uncharted Edition. Με αυτή, το... κυνήγι του θησαυρού ξεκινάει κάτω από το χρώμα του αυτοκινήτου, καθώς έχει εξοπλιστεί με μια ειδική βαφή που όταν θερμανθεί, αποκαλύπτει έναν χάρτη από κάτω της! Το concept υλοποίησε η εταιρεία Garage Italia Cystoms και η έμπνευση για το σχέδιο ήρθε από έναν αρχαίο Αφρικανικό χάρτη, που απεικονίζεται στο πρώτο επίσημο τρέιλερ που είδαμε για το βιντεοπαιχνίδι.

Η συγκεκριμένη βαφή, αποκαλύπτει το σχέδιο όταν η θερμοκρασία είναι άνω των 30 βαθμών Κελσίου και κάτω από αυτούς, το Renegade διατηρεί ένα μαύρο ματ χρώμα. Τα δύο κομμάτια που έχουν κατασκευαστεί θα εμφανιστούν σε διάφορες διοργανώσεις στην Ελβετία και το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θα αποκτήσει ο τυχερός νικητής ενός μικρού παιχνιδιού που θα διοργανωθεί, ώστε να γιορταστεί η συνεργασία ανάμεσα στη Jeep Ελβετίας και τη Sony PlayStation Ελβετίας. Φυσικά και το εσωτερικό αυτού του Renegade είναι μοναδικό, με νέες επενδύσεις να κοσμούν τιμόνι, καθίσματα, ταμπλό και κεντρική κονσόλα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!