Βινιάλες: «Το μέλλον δε θα εξαρτηθεί από το βάθρο»

Βινιάλες: «Το μέλλον δε θα εξαρτηθεί από το βάθρο»

Βινιάλες: «Το μέλλον δε θα εξαρτηθεί από το βάθρο»

Ο Μάβερικ Βινιάλες δήλωσε πολύ χαρούμενος για το πρώτο βάθρο της καριέρας του στο Moto GP, ενώ τόνισε ότι αυτό δε θα επηρεάσει την απόφασή του για το μέλλον.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Moto GP ο Μάβερικ Βινιάλες ανέβηκε στο βάθρο στον αγώνα της Γαλλίας. Ο Ισπανός τερμάτισε τρίτος στο Λε Μαν, τη στιγμή που έχει να αποφασίσει και για το μέλλον του. Από τη μία υπάρχει η ανανέωση με τη Suzuki και από την άλλη η... μετακόμιση στη Yamaha. Ωστόσο, το πόντιουμ δε θα επηρεάσει την απόφασή του, όπως δήλωσε μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

«Η απόφαση θα είναι πραγματικά δύσκολη, αλλά κάθε μέρα θα είναι πιο ξεκάθαρο και το συντομότερο δυνατόν θα αποφασίσω επειδή είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ 100%. Δεν πρέπει να σκέφτομαι το μέλλον τώρα (αμέσως μετά τον αγώνα), είναι λάθος. Πρέπει να το σκεφτώ στο σπίτι, όπου όλα θα είναι πιο χαλαρά. Το μέλλον δε θα εξαρτηθεί από το αν είμαι στο βάθρο ή όχι», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πρώτο πόντιουμ στη μεγάλη κατηγορία. «Είναι απίστευτο. Ένιωθα καλά και πίεζα σκληρά, ακόμα κι αν δεν έκανα καλή εκκίνηση. Ήμουν στον ρυθμό τους, όταν είδα τους Ντοβιζιόζο και Μάρκεζ να πέφτουν. Έμεινα συγκεντρωμένος και τελικά τα καταφέραμε. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο βάθρο της Suzuki. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα τον στόχο».

Best of internet