Ιδιοκτήτης McLaren για... 10 λεπτά

Ιδιοκτήτης McLaren για... 10 λεπτά
Ένας άνδρας παρέλαβε μια ολοκαίνουργια McLaren 650S των περίπου 315.000€ και μέσα στον... ενθουσιασμό του, κατάφερε να την τρακάρει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά της ώρας!

Άδοξο τέλος είχε η πρώτη βόλτα ενός νέου ιδιοκτήτη μιας McLaren 650S, καθώς κατάφερε να τρακάρει το supercar εντός 10 λεπτών! Ο συγκεκριμένος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου να δεχθεί μεγάλες ζημιές, κόστους αρκετών χιλιάδων Ευρώ. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, ωστόσο στην φωτογραφία βλέπουμε πως ο δρόμος είναι βρεγμένος, γεγονός που ίσως βοήθησε στο... κακό.

Σύμφωνα πάντως με την Telegraph, κανείς δεν χτύπησε και το τρακάρισμα έγινε την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης σύμφωνα με καταθέσεις των γειτόνων του, άνοιξε σαμπάνια για να γιορτάσει το νέο του απόκτημα. Συνεπώς, αν οδηγούσε εκείνος, το αλκοόλ ίσως είναι ένας ακόμη παράγοντας, όμως δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν βγει το πόρισμα των αρχών. Θυμίζουμε ότι η McLaren 650S εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα των 3.8 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια από δύο τούρμπο αποδίδει 650 ίππους και 678 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε περίπου 3 δευτερόλεπτα, η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 333 χλμ./ώρα και η τιμή της βρίσκεται περίπου στα 315.000€!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!