Υπεραθλητής χωρίς καπρίτσια

MERCEDES AMG GT S ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Υπεραθλητής χωρίς καπρίτσια

Οδηγούμε στην πίστα των Μεγάρων τον αστεράτο κυνηγό της Porsche 911, που ακούει στο όνομα Mercedes AMG GT S, αποδίδει 510 ίππους και μας εντυπωσιάζει με τα πληθωρικά προσόντα του.

Υπεραθλητής χωρίς καπρίτσια

Το Νούμερο Ένα της AMG, ο χερ Τομπίας Μερς, δεν υποφέρει από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο Μερς είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες κατά την παρουσίαση της Mercedes AMG GT S, ότι είναι εφάμιλλη –ενδεχομένως και καλύτερη- από την Porsche 911 Turbo, κάτι που για ορισμένους ισοδυναμεί τουλάχιστον με απρέπεια. Σε κάποιους άλλους –μεταξύ των οποίων και εγώ- εξάπτεται απλά η φαντασία τους, όταν διαβάζουν τέτοια σχόλια.
Αν σου δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να οδηγήσεις το μοντέλο, που φιλοδοξεί να εκθρονίσει το Αγιο Δισκοπότηρο της Porsche, τότε δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά. Ακόμη και αν ο διαθέσιμος χρόνος περιορίζεται σε μία ώρα, ακόμη και αν η παρουσίαση γίνεται στην ασφυκτικά ακατάλληλη –για το συγκεκριμένο μοντέλο- πίστα των Μεγάρων, ακόμη και αν η Frau Αλεξάνδρα Χρυσού σε προειδοποιεί, να μην απενεργοποιήσεις το ESP και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά βοηθήματα... Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ!

Best of internet