H Mustang που θα λάτρευε ο Δόκτωρ Φρανκενστάιν (video)

Gazzetta team
H Mustang που θα λάτρευε ο Δόκτωρ Φρανκενστάιν (video)
Η Ford έκοψε στη μέση και ένωσε δύο Mustang του 1965 και του 2015, για να μπορείς να καθίσεις μέσα και να βιώσεις από πρώτο χέρι την εξέλιξή τους τα τελευταία 50 χρόνια!

Πενήντα χρόνια Mustang σε ένα αυτοκίνητο. Με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο προβάλλει η Ford τις διαφορές και τα κοινά σημεία μεταξύ της Mustang πρώτης και τελευταίας γενιάς. Η μάρκα από το Μίτσιγκαν πήρε ένα μοντέλο του 1965 και ένα του 2015, τα έκοψε κατά μήκος του αμαξώματος στη μέση και μετά τα ένωσε μεταξύ τους δημιουργώντας ένα υβρίδιο, που θα λάτρευε ο Δόκτωρ Φρανκενστάιν.

Η Mustang με τη διπλή προσωπικότητα εκτίθεται τώρα σε μία μόνιμη έκθεση του αμερικανικού μουσείου National Inventors Hall of Fame Museum με θέμα την εξέλιξη του αυτοκινήτου τον τελευταίο μισό αιώνα και την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων των εταιρειών, όσον αφορά στον σχεδιασμό των μοντέλων τους.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 4 Μαΐου στο μουσείο, που βρίσκεται στην αμερικανική Πολιτεία της Βιρτζίνια και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να καθίσουν μέσα στις δύο μισές Mustang και να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι, πόσο έχουν εξελιχθεί εδώ και πέντε δεκαετίες. Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η Mustang το 2014, δεν είχε καταθέσει η Ford ούτε μία πατέντα για κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων της.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε μετά την αναπάντεχη επιτυχία του σπορ μοντέλου, από το οποίο πουλήθηκαν μόνον τους πρώτους 18 μήνες πάνω από ένα εκατομμύρια μονάδες. Για τη σημερινή Mustang του 2015 έχει κατοχυρώσει πλέον η Ford 36 πατέντες, οι οποίες αφορούν μόνον στο ντιζάιν της.

Αυτό και αν είναι διαφορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!