Με Οκόν στην Ισπανία η Renault

Gazzetta team
Με Οκόν στην Ισπανία η Renault
Με τον Εστεμπάν Οκόν θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Ισπανίας η Renault, καθώς ο Γάλλος θα οδηγήσει το μονοθέσιο του Τζόλιον Πάλμερ.

Τον Εστεμπάν Οκόν θα χρησιμοποιήσει στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Ισπανίας η Renault. Ο 19χρονος Γάλλος κατέκτησε τον τίτλο στο GP3 πέρυσι και στην αρχή της χρονιάς έγινε αναπληρωματικός πιλότος των Γάλλων, παρά το γεγονός ότι έχει πολυετές συμβόλαιο με τη Mercedes.

Έτσι, θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε FP1, τη στιγμή που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο DTM με τη Mercedes-Benz. «Είδαμε τον Σεργκέι Σιρότκιν να κάνει πολύ καλή δουλειά στο FP1 στη Ρωσία και θα δούμε τον Εστεμπάν Οκόν στο τιμόνι στη Βαρκελώνη.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε τον Νικολά Λατιφί να συμπληρώνει ένα μέρος του προγράμματός του οδηγώντας το μονοθέσιο του 2012, την Ε20, στο Σίλβερστοουν. Από εκεί και πέρα, έχουμε την ακαδημία της Renault, με τους περισσότερους να είναι εν δράσει στην Ισπανία», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault, Φρεντερίκ Βασέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!