Ρόσι: «Έκανα λάθος στα φρένα»

Gazzetta team
Ρόσι: «Έκανα λάθος στα φρένα»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος στα φρένα στην έκτη στροφή, με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο, ενώ στάθηκε στις διαφορετικές στρατηγικές που είχε από τον Χόρχε Λορένθο, που δε λειτούργησαν.

Από την έβδομη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα του Λε Μαν ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» ακολούθησε διαφορετικές στρατηγικές από τον Χόρχε Λορένθο, όμως αυτές δεν έκαναν κάτι, και σε αυτές στάθηκε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στη γαλλική πίστα. Μάλιστα, παραδέχτηκε και ότι έκανε λάθος στα φρένα στην έκτη στροφή, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πίστας.

«Δυστυχώς, έκανα πολλά λάθη επειδή είχαμε διαφορετικές στρατηγικές που δεν λειτούργησαν και κόλλησα στην κίνηση, έχασα χρόνο. Είχα μία πιθανότητα στο τέλος να βελτιώσω τον χρόνο μου επειδή το υλικό μου ήταν λίγο πιο γρήγορο και θα μπορούσα να ήμουν στην πρώτη πεντάδα. Όμως, έκανα ένα λάθος στα φρένα στην έκτη στροφή και βγήκα εκτός πίστα.

Είναι κρίμα επειδή βελτιωθήκαμε από χθες και είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί από πλευράς ρυθμούς, αλλά πρέπει να εκκινήσω από την τρίτη σειρά. Αν θέλουμε να έχουμε καλό αγώνα, πρέπει να βελτιωθούμε λίγο διότι υπάρχουν κάποιοι τομείς όπου δεν είμαι αρκετά δυνατός. Αν μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το άλμα, θα έχουμε καλό αγώνα, όμως θα είναι δύσκολο όταν εκκινείς από την τρίτη σειρά», δήλωσε ο Doctor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!