Ιανόνε: «Μπορούσα και τη δεύτερη θέση»

Ιανόνε: «Μπορούσα και τη δεύτερη θέση»

Ιανόνε: «Μπορούσα και τη δεύτερη θέση»

Ο Αντρέα Ιανόνε πιστεύει ότι μπορούσε να βρεθεί και στη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες της Γαλλίας, όμως είχε πρόβλημα στην πίεση νερού.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Αντρέα Ιανόνε, μετά την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Γαλλίας. Ο Ιταλός δήλωσε χαρούμενος με το αποτέλεσμα, όμως τόνισε ότι θα μπορούσε να βρεθεί και στη δεύτερη θέση, αν δεν είχε πρόβλημα στο σύστημα πίεσης νερού. «Δεν ήταν εύκολες κατατακτήριες, αλλά και πάλι είμαι χαρούμενος που είμαι στην μπροστινή σειρά.

Δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος επειδή μπορούσα να πάρω και τη δεύτερη θέση. Πήραμε το ρίσκο να χάσουμε ακόμα και την τρίτη θέση και ευτυχώς ο χρόνος μου με το πρώτο ελαστικό ήταν αρκετός για να τη διατηρήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι με το δεύτερο ελαστικό θα μπορούσα να έχω βελτιώσει τον χρόνο μερικά δέκατα, αλλά στη δεύτερη έξοδο δυστυχώς είχα ένα πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα μου.

Άναψε ένα λαμπάκι στο σύστημα πίεσης νερού και ξαφνικά μετά είχα πτώση. Είμαι χαρούμενος επειδή καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά στην ομάδα, που έκαναν καλή δουλειά μετά τη Χέρεθ», είπε ο αναβάτης της Ducati.

Best of internet