Λορένθο: «Βελτιώσαμε μικρές λεπτομέρειες»

Gazzetta team
Λορένθο: «Βελτιώσαμε μικρές λεπτομέρειες»
Στο γεγονός ότι η Yamaha βελτίωνε ολοένα και περισσότερες μικρές λεπτομέρειες με το πέρας κάθε περιόδου των ελεύθερων δοκιμών στάθηκε ο Χόρχε Λορένθο, μετά την κατάκτηση της pole position στη Γαλλία.

Με ρεκόρ γύρου κατέκτησε την pole position στο Λε Μαν ο Χόρχε Λορένθο, ο οποίος τόνισε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Yamaha έκανε συνεχώς μικρές βελτιώσεις σε κάθε περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. «Από την αρχή, την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών την Παρασκευή, όλα πήγαν πολύ καλά.

Λίγο λίγο και περίοδο με περίοδο βελτιώσαμε μικρές λεπτομέρειες σε όλες τις στροφές για να δημιουργήσουμε μία μοτοσικλέτα που θα μας επέτρεπε να διατηρήσουμε συνεπή ρυθμό. Χρησιμοποιούσα τα ίδια παλιά ελαστικά κατά τη διάρκεια του FP4 και αυτό σημαίνει ότι όταν χρησιμοποιήσεις τα φρέσκα, μπορείς να είσαι πολύ γρήγορος.

Αυτό έγινε σήμερα. Δεν περίμενα να κάνω αυτόν τον απίστευτο χρόνο, αλλά μερικές φορές εκπλήσσεσαι και είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position και το ρεκόρ γύρου και ειδικά με τη δουλειά που κάναμε στη μοτοσικλέτα», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!