O Kλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς και οι Queen (video)

Gazzetta team
O Kλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς και οι Queen (video)
Ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ και η Pretty Woman τραγουδούν στο αυτοκίνητο τον ύμνο των Queen και ο Τζορτζ επιβεβαιώνει, ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ σταρ της μουσικής.

Όχι έναν, αλλά δύο κατόχους βραβείων Όσκαρ φιλοξένησε στο διάσημο σόου του «Late Late Show» ο Τζέιμς Κόρντεν. Ο 37χρονος Βρετανός τηλεφωνεί σε σελέμπριτις του θεάματος και τους καλεί να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του, για να κάνουν βόλτες στο Λος Άντζελες τραγουδώντας καραόκε.

Οι πιο πρόσφατοι επιβάτες του ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς, ενώ στη θέση του συνοδηγού δίπλα στον Κόρντεν καθόταν η μουσικός Γκουέν Στέφανι. Ο διάσημος γόης μπαίνει στο αυτοκίνητο περίπου στο 6’ 45΄΄ του βίντεο και η Pretty Woman στο 7΄και 45΄΄, οπότε αρχίζουν να τραγουδούν πριν καλά – καλά καθίσουν την επιτυχία της Γκουέν ΄΄Hollaback Girl΄΄.

Πραγματικός πανζουρλισμός γίνεται ωστόσο στο επόμενο τραγούδι, τον ύμνο των Queen ΄΄We Are The Champions’’. Ειδικότερα ο Κλούνεϊ δίνει τα ρέστα του, βγάζοντας πάθος και δείχνοντας ότι συμμετέχει με όλη την ψυχή του στο καραόκε. Ετσι, παραβλέπουμε εύκολα τις παραφωνίες του, που απλά αποδεικνύουν, ότι δεν θα είχε καμία τύχη ως τραγουδιστής.

Ο Κόρντεν ανέλαβε πέρυσι την εκπομπή ΄΄Late Late Show΄΄ από τον Κρεγκ Φέργκιουσον και έγινε γρήγορα πασίγνωστος με τις βραδιές καραόκε στο αυτοκίνητό του, παρέα με διάσημους και επώνυμους. Ο 37χρονος με το κλασικό βρετανικό χιούμορ έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων στο όχημά του τη Τζένιφερ Λόπεζ, τον Κρις Μάρτιν, τον Τζάστιν Μπίμπερ, την Αντέλ, κ.ά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!