Χάμιλτον: «1000% εμπιστοσύνη στη Mercedes»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «1000% εμπιστοσύνη στη Mercedes»
Ο Λιούις Χάμιλτον απάντησε, με τη σειρά του, στα περί σαμποτάζ τονίζοντας ότι εμπιστεύεται 1000% τους ανθρώπους της Mercedes και παρότρυνε τους οπαδούς να πράξουν το ίδιο.

Μετά τη μακροσκελή επιστολή της Mercedes, απάντησε και ο Λιούις Χάμιλτον στα όσα ακούγονται και γράφονται περί σαμποτάζ από τα «ασημί βέλη» στον Βρετανό και εύνοια στον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής ύψωσε ασπίδα προστασίας στην ομάδα του τονίζοντας ότι έχει 1000% εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτής και παρότρυνε τους οπαδούς να κάνουν το ίδιο.

«Θέλω να ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι για τη στήριξή σας. Θα ήθελα να σας ζητήσω να εμπιστευτείτε την ομάδα μου, όπως κι εγώ. Είναι η οικογένειά μου. Είναι οι καλύτεροι, κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά για μένα και γι' αυτό είμαι τώρα τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τους εμπιστεύομαι 1000% και οι μηχανικοί μου είναι απίστευτοι, οι καλύτεροι στη δουλειά. Τους σέβομαι και σας παρακαλώ κάντε το ίδιο. Είναι αυτοί που κάνουν δυνατή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά», ανέφερε ο Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!