"Ζωγράφισε" η απατημένη

Gazzetta team
"Ζωγράφισε" η απατημένη
Ένα απαστράπτον λευκό και πανάκριβο Range Rover στο Λονδίνο, έγινε ο καμβάς της οργής μιας απατημένης συντρόφου.

«Απατεώνα», «ελπίζω να το άξιζε» και «τελείωσε». Αυτά ήταν τα μηνύματα που με έντονο κόκκινο χρώμα αποτύπωσε στο λευκό αμάξωμα αυτού του Range Rover μια απατημένη σύντροφος. Το αυτοκίνητο άλλωστε είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα φετίχ ενός άντρα και λογικά συγκεντρώνει το μένος κάθε απατημένης συντρόφου. Αν το δούμε αντίθετα, ένα άντρας θα κατέστρεφε, αντίστοιχα, τις Manolo Blahnik γόβες της άπιστης συντρόφου του.

Υπάρχει ωστόσο και η διαφορά κόστους που καθορίζει το επιτυχημένο αποτέλεσμα μιας πράξης. Το πανάκριβο SUV που στη χώρα μας κοστίζει περισσότερα από 100.000€, για να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του θα απαιτήσει κάποιες χιλιάδες ευρώ για ολική βαφή. Από αυτή την άποψη λοιπόν, η πράξη της απατημένης μπορεί να θεωρηθεί ότι έπιασε το κέντρο του στόχου. Εκτός και αν αυτό το Range είναι ένα μόνο από τα πολλά αυτοκίνητα του ζάπλουτου πρώην συντρόφου της. Η περιοχή άλλωστε που εντοπίστηκε βεβηλωμένο, το Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου, είναι μια από τις πλέον ακριβές της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αναφορικά με τη διαρροή των εικόνων του Range στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή έγινε άμεσα από εκατοντάδες περαστικούς, που βρήκαν πολύ πιπεράτο το συγκεκριμένο περιστατικό και φυσικά το ανέβασαν αμέσως στους λογαριασμούς τους. Δεν είναι πάντως και λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πράξη ίσως να συνδέεται με κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Οψόμεθα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!