Σκληρό το Ακρόπολις, τρίτος γενικής ο Αθανασούλας

Gazzetta team
Σκληρό το Ακρόπολις, τρίτος γενικής ο Αθανασούλας
Οι τρεις πρώτες ειδικές του ράλι Ακρόπολις, που μετρά στο ERC, ήταν δύσκολες για τον περσινό πρωταθλητή Καγιετάνοβιτς αλλά απόλυτα βατές για τον Αθανασούλα.

Μετά τις τρεις πρώτες ειδικές του ράλι Ακρόπολις, ο Λετονός Σίρμακις με Skoda Fabia R5, ο Ρώσος Λούκιανουκ με Ford Fiesta R5 και ο δικός μας Λάμπρος Αθανασούλας με Skoda Fabia R5 βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση μέχρι στιγμή, καθώς στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές σημείωσε τον τρίτο χρόνο και στην τρίτη τον τέταρτο χρόνο, δείχνοντας απόλυτα ανταγωνιστικός και ισάξιος προς τα κορυφαία ευρωπαϊκά πληρώματα. Αν συνεχίσει χωρίς προβλήματα, ο στόχος που είχε θέσει για την παρουσία του στο βάθρο φαίνεται απόλυτα ρεαλιστικός.

Το αδιαμφισβήτητο φαβορί και περσινός πρωταθλητής του ERC, ο Πολωνός Καγιετάνοβιτς με το Ford Fiesta R5, είχε μια ανατροπή στην πρώτη ειδική διαδρομή της ημέρας, έχασε περίπου 14 λεπτά και έτσι έχει πέσει στη 18η θέση της γενικής, παρά την εξαιρετική του επίδοση στην 2η και στην 3η ειδική όπου τερμάτισε πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα.

Τα αυτοκίνητα μετά τις τρεις πρώτες ειδικές Νέα Γραβιά, Άμφισσα και Παλαιοχώρι που ήδη ολοκληρώθηκαν, επιστρέφουν στο χώρο της διεθνούς έκθεσης της Λαμίας όπου βρίσκεται το service park και η δράση συνεχίζεται στις 14:50 με την επανάληψη των ίδιων τριών ειδικών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!