«Κούρσα» με supercar και μάλιστα δωρεάν; (video)

Gazzetta team
«Κούρσα» με supercar και μάλιστα δωρεάν; (video)
Δύο Lamborghini, μια Gallardo και μια Diablo είναι τα πιο ποθητά ταξί της Βαρκελώνης. Όχι μόνο για τις επιδόσεις τους.

Βαμμένες στο κίτρινο – μαύρο χρώμα και των ταξί της Βαρκελώνης στην Ισπανία, οι δύο Lamborghini αποτελούν από μόνες τους ένα σπάνιο αξιοθέατο που δεν είχαν ποτέ πριν αντικρύσει ούτε οι κάτοικοι, ούτε τα εκατομμύρια των επισκεπτών της τουριστικής πόλης.

Το να σταματάει μια Gallardo ή μια Diablo στο σήμα σου για κούρσα, είναι από μόνο του ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό γεγονός. Ακόμα όμως πιο παράξενο, είναι ότι στο τέλος της κούρσας, ο «ταξιτζής» δεν ζητάει κόμιστρο, αφού τα παράδοξα αυτά ταξί δεν διαθέτουν καν αντίστοιχο μετρητή. Η βόλτα είναι δωρεάν και μάλιστα με μεγάλες δόσεις επιτάχυνσης, όπου αυτό είναι εφικτό.

Στο προφανές ερώτημα ενός οδηγού παρακείμενου αυτοκινήτου «γιατί είναι δωρεάν», ο οδηγός της Diablo Γιοσέφ Αιράμ απαντά «Γιατί είμαι τρελός. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους». Φυσικά όμως δεν είναι αυτός ο λόγος, αλλά μια διαφημιστική ενέργεια της Go-Pro που βρήκε αυτό τον ευφάνταστο τρόπο να διαφημίσει τις on board κάμερες που κατασκευάζει.

Όποιος κι αν είναι πάντως ο λόγος, είναι ωραίο να εξελίσσονται τέτοια εντυπωσιακά και έξυπνα event σε μια πόλη. Και που ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα έχεις έστω και μια φορά στη ζωή σου την ευκαιρία για μια βόλτα με Lambo, έστω παλιότερης γενιάς, αλλά εντελώς δωρεάν. Να περιμένουμε κάτι και στην Αθήνα;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!