Μάρκεζ: «Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Gazzetta team
Μάρκεζ: «Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»
Ένα βήμα μπροστά χρειάζεται ο Μαρκ Μάρκεζ για να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή των χρόνων και να κατακτήσει την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (7/5).

Τρίτο χρόνο έγραψε ο Μαρκ Μάρκεζ σε αμφότερες τις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Γαλλίας, ο οποίος χρειάζεται ένα ακόμα βήμα μπροστά για να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή και να διεκδικήσει την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (7/5), όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του. «Ξέραμε ότι σε αυτή την πίστα έπρεπε να παλέψουμε λίγο, αλλά πήγαν καλά τα πράγματα.

Έχω καλό ρυθμό και αισθάνομαι καλά, αν και χάναμε κάποιο χρόνο σε αμφότερα τα σημεία της πίστας με σκληρή επιτάχυνση. Είναι κάτι από το οποίο δύσκολα ανακάμπτεις. Δουλεύουμε από αυτή την πλευρά και θα δούμε αν μπορέσουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά αύριο, τόσο με τα ηλεκτρονικά όσο και με το στήσιμο της μοτοσικλέτας.

Επίσης, θα είναι σημαντικό να πάρουμε καλή απόφαση σχετικά με τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουμε την Κυριακή, αν και φαίνεται ότι αμφότερες οι διαθέσιμες γόμες είναι αρκετά καλές», είπε ο αναβάτης της Repsol Honda και πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!