Με αναβαθμίσεις στην Ισπανία η McLaren

Gazzetta team
Με αναβαθμίσεις στην Ισπανία η McLaren
Νέο πάτωμα, νέες πτέρυγες και νέο σασί για τη McLaren στο γκραν Πρι της Ισπανίας. Μπουγιέ: «Δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσουν».

Με αναβαθμίσεις θα πάει στη Βαρκελώνη για το Γκραν Πρι της Ισπανίας η McLaren την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Γουόκινγκ θα έχει νέο πάτωμα, νέες πτέρυγες και νέο σασί, με τον Ερίκ Μπουγιέ να μη δηλώνει σιγουριά για το αν αυτές θα λειτουργήσουν, ώστε να έχει άλλον έναν καλό αγώνα και να φέρει αποτέλεσμα σαν κι αυτό της Ρωσίας.

«Δεν ξέρω πώς θα πάει και δε θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες. Αλλά από το Μονακό και μετά μας ταιριάζει, αν και ο αγώνας μπορεί και πάλι να γίνει πολύ απρόβλεπτος. Καμία πεποίθηση ακόμη (για το αν θα λειτουργήσουν). Σκεφτήκαμε και στη Ρωσία ότι μπορούσαμε να μπούμε στο Q3, αλλά για ένα δέκατο δεν τα καταφέραμε.

Τα καλά νέα είναι ότι ήμασταν κοντά στη Red Bull. Το πακέτο έχει αρχίσει να λειτουργεί. Χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα στην ευθεία, περισσότερη αποδοτικότητα επειδή το να σώσεις καύσιμα είναι άλλο ένα σημαντικό θέμα.

Θα επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί ο Ρόσμπεργκ, κατακτώντας στο φετινό πρωτάθλημα στη F1; Στο 1.60 προσφέρει η Novibet αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως είδατε στο τέλος του αγώνα της Ρωσίας, ο Φερνάντο (Αλόνσο) έκανε μερικούς γύρους χωρίς να σώσει καύσιμα και ήμασταν ένα δεύτερο πιο γρήγοροι. Φέρνουμε σε κάθε αγώνα κάποιες αναβαθμίσεις, η ομάδα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, οπότε είναι καλό που πλησιάζουμε λίγο-λίγο», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής των Βρετανών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!