Range Rover πέφτει θύμα απατημένης συζύγου

Gazzetta team
Range Rover πέφτει θύμα απατημένης συζύγου
Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός λευκού Range Rover Revere, το οποίο μπορεί να μην έφταιγε, όμως την... πλήρωσε για χάρη του «άτακτου» ιδιοκτήτη του!

Οι απατημένες σύζυγοι συχνά κάνουν... επίθεση στα αυτοκίνητα των άπιστων ανδρών τους όταν ανακαλύψουν κάποια παρασπονδία, με τη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι άλλο ένα περιστατικό. Το λευκό Range Rover Revere γέμισε με κόκκινα γράμματα από σπρέι, που μεταξύ άλλων λένε «τελείωσε» και «ελπίζω να το άξιζε», ενώ η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στη λέξη "Cheater".

Το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο κέντρο του Λονδίνου (κοντά στο Harrods) και το γεγονός ότι βρισκόταν σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Ευρώπης, βοήθησε στο να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του ίντερνετ. Η ζημιά στο Range Rover μπορεί να μην είναι μεγάλη και εύκολα ή δύσκολα, μπορεί να απομακρυνθεί πάνω από το αμάξωμά του, όμως η σύζυγος σίγουρα δεν ενδιαφέρεται για αυτό και φυσικά, πέτυχε το σκοπό της: να τον κάνει ρεζίλι σε όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο! Οι επιπλέον «πόντοι» εκδίκησης έρχονται και από την προσοχή στη λεπτομέρεια που έδωσε η «δημιουργός», καθώς φρόντισε το μήνυμά της να μπορεί να διαβαστεί από κάθε οπτική γωνία και κάλυψε όλες τις πλευρές του αυτοκινήτου με σπρέι, ώστε να μην υπάρξει κάποιος που να μην το παρατηρήσει!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!