«Βροχή» οι διακρίσεις για την Jeep

«Βροχή» οι διακρίσεις για την Jeep

«Βροχή» οι διακρίσεις για την Jeep

Τα Renegade και Wrangler ξεχώρισαν σε ψηφοφορία γερμανικού περιοδικού, καθώς αναδείχτηκαν από τους αναγνώστες κορυφαία στην κατηγορία τους. 

Τα Jeep Renegade και Wrangler είναι τα καλύτερα SUV και Off-Road οχήματα στην κατηγορία τους, σύμφωνα με τις ψήφους των αναγνωστών του γνωστού γερμανικού περιοδικού Auto Bild Allrad. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία συμμετείχαν 170 μοντέλα από 10 διαφορετικές κατηγορίες τετρακίνητων αυτοκινήτων.

Το Jeep Renegade ανακηρύχθηκε Νο1 SUV/Off-Road όχημα εισαγωγής (αξίας έως 30.000 €) από τους 260.000 αναγνώστες του περιοδικού. Αυτό αποδεικνύει ότι στη Γερμανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, το μοντέλο αποτελεί την πρώτη επιλογή των οδηγών που αναζητούν αυτοκίνητα με ικανότητες κίνησης επί παντός εδάφους, αξιοπιστία και οικονομία.

Μάλιστα είναι τέτοια η εκτίμηση του κοινού στο νέο Jeep Renegade, ώστε εκτός από τον τίτλο του καλύτερου SUV εισαγωγής, αξίας έως 30.000€, κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη των SUV/Off-Roaders στην οποία περιλαμβάνεται και όλος ο γερμανικός ανταγωνισμός.

Στην ίδια ψηφοφορία, οι αναγνώστες του Auto Bild Allrad επέλεξαν τo Jeep Wrangler ως το καλύτερο Off-Road όχημα εισαγωγής αξίας 30.000-50.000€ και παράλληλα του απένειμαν και τη δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη. Το εμβληματικό Wrangler αποτελεί την επιτομή των 4Χ4 και ένα από τα λίγα πλέον μοντέλα στην κατηγορία του με σκληροτράχηλο χαρακτήρα και τόσο μεγάλες ικανότητες  εκτός δρόμου.

Οι διακρίσεις αυτές, ειδικά για το νεότερο μοντέλο Renegade, που ανακηρύχθηκε και «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016», έρχονται να προστεθούν σε μια μακρά λίστα από βραβεία, τα οποία του έχουν απονεμηθεί σε πολλές χώρες παγκοσμίως από την παρουσίασή του μέχρι σήμερα. Ενδεικτικά αναφέρονται τα πιο σημαντικά από αυτά:

·         "New Car of the Year 2015" - Quattroruote (Ιταλία)

·         "Best SUV of the Year 2015" - Coches.net (Ισπανία)

·         "Car of the Year 2016" - Autoesporte (Βραζιλία)

·         "4x4 of the Year 2015" - 4x4 (Γαλλία)

·         "SUV of the Year 2015" - 4x4 Tout-Terrain (Γαλλία)

·         "Best Buy Award 2016" - Best Buy (Βρετανία)

·         "4x4 of the Year 2016" - 4x4 (Βρετανία)

·         "Car of the Year" και "SUV of the Year -  Motor24 (Εσθονία)

·         "Best Crossover" - BilMagasinet (Δανία)

·         "Offroad SUV 2015" - OFF ROAD (Γερμανία)

Best of internet