Πιστεύεις στα θαύματα; (video)

Gazzetta team
Πιστεύεις στα θαύματα; (video)
Απίστευτα καλή τύχη η θαύμα. Μόνο έτσι μπορείς να χαρακτηρίσεις την επιβίωση των τριών επιβατών ενός SUV, μετά από μια τρομακτική σύγκρουση.

Για μια ακόμα φορά το ανθρώπινο λάθος είναι ο κυρίαρχος παράγοντας ενός ατυχήματος, τόσο ισχυρού και καταστροφικού που σοκάρει. Συνέβη στην πόλη Χανγκτζού της Κίνας και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Ένα SUV διασχίζει κάθετα μια διασταύρωση, εντελώς απρόσεκτα και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο όπως αποδείχτηκε. Την ίδια στιγμή, ένα μεγάλο φορτηγό που κινείται κάθετα παρασύρει το αυτοκίνητο σαν παιδικό παιχνίδι και το συνθλίβει στην κυριολεξία στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της γέφυρας.

Το θαύμα έγκειται στο γεγονός ότι, όπως μετέδωσαν κινεζικά Μέσα, οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου διασώθηκαν, χωρίς μάλιστα σοβαρό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε σε τι θρήσκευμα πιστεύουν, αλλά αν οι επιβάτες είναι Χριστιανοί θα πρέπει να ανάψουν λαμπάδες όχι στο μπόι τους, αλλά στο μήκος της νταλίκας που τους παρέσυρε για το γεγονός ότι ζουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα περάσουν ποτέ ξανά διασταύρωση χωρίς να ελέγξουν όχι μία, αλλά πολλές φορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!