Βινιάλες: «Μεταξύ Suzuki και Yamaha»

Βινιάλες: «Μεταξύ Suzuki και Yamaha»
Μεταξύ της παραμονής του στη Suzuki και της... μετακόμισής του στη Yamaha είναι ο Μάβερικ Βινιάλες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Για το μέλλον του μίλησε ο Μάβερικ Βινιάλες λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Γκραν Πρι της Γαλλίας στο Λε Μαν. Ο Ισπανός αποκάλυψε ότι βρίσκεται μεταξύ της παραμονής του στη Suzuki και της... μετακόμισής του στη Yamaha, η οποία τον έχει πρώτο στη λίστα της για τον αντικαστάτη του Χόρχε Λορένθο. Μάλιστα, έκανε λόγο για δύσκολη απόφαση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν το σκέφτεται όταν τρέχει στις πίστες.

«Έχω δύο ομάδες που μπορούν να είναι στην κορυφή και μία ακόμα που μ' εμπιστεύτηκε, όταν ήμουν στη Moto 2. Είναι πραγματικά δύσκολη απόφαση. Ήρθα στο Moto GP για να κερδίζω. Σ' ένα χρόνο η Suzuki έχει κάνει απίστευτο βήμα και αν έχουμε τέλειο τριήμερο, μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο. Αυτό επίσης με κάνει να σκεφτώ πολύ και εμπιστεύομαι τον Ντάβιντε Μπρίβιο.

Βλέπω τη Yamaha πρώτη και δεύτερη, αλλά μετά σκέφτομαι τι χρειάζομαι και πως αυτό αλλάζει τα πάντα. Αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ των δύο. Κάθε μέρα είμαι πιο πεπεισμένος για μία ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Όταν ανεβαίνω στη μοτοσικλέτα, είναι διαφορετικός κόσμος, ξεφεύγω απ' όλα. Το σκέφτομαι στο σπίτι, όχι εδώ (στην πίστα)», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!