«Ήρωας» του Κρις Έβανς ο Τζέρεμι Κλάρκσον

«Ήρωας» του Κρις Έβανς ο Τζέρεμι Κλάρκσον
Ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear αντίθετα από ότι πιθανώς θα περίμενε κανείς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχό του και υποστήριξε ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Το νέο Top Gear ετοιμάζεται και είναι πιο κοντά από ποτέ, με τον σημερινό του παρουσιαστή, Κρις Έβανς να λέει την άποψή του για τον Τζέρεμι Κλάρκσον σε μια συνέντευξή του στο ανδρικό περιοδικό GQ. Δεν δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει ως έναν από τους ήρωές του, καθώς όπως ο ίδιος λέει, είναι «μάστερ» σε αυτό που κάνει.

Συγκεκριμένα, ο Έβανς είπε: «Είναι διασκεδαστικός, είχε φανταστική παρουσία στο Top Gear, λατρεύω τα κείμενα που γράφει και είναι ένας από τους ήρωές μου. Συμφωνώ ότι καμιά φορά είναι "κολλημένος" αλλά είναι αστείος, "μειώνει" τα πράγματα πολύ καλά». Ο Έβανς επίσης τόνισε ότι εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που σαμποτάρουν την προσπάθειά του στα Βρετανικά ΜΜΕ, όμως δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι έχει «βάλει το χέρι του» ο Τζέρεμι Κλάρκσον. O τελευταίος, μίλησε ανοιχτά και ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ στο τέλος ευχήθηκε τα καλύτερα στην νέα ομάδα που ανέλαβε την παρουσίαση του δημοφιλούς αυτοκινητικού σόου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!