Η Alfa Romeo Giulia QV ντύθηκε περιπολικό

Η Alfa Romeo Giulia QV ντύθηκε περιπολικό
Το σώμα των καραμπινιέρων έθεσε στη δούλεψή του δύο Giulia στην έκδοση Quadrifoglio, με τον εξακύλινδρο κινητήρα των 510 ίππων που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Ferrari!

Δύο νέα «όπλα» απέκτησε η στρατιωτική αστυνομία της Ιταλίας, καθώς οι καραμπινιέροι του Μιλάνο και της Ρώμης παρέλαβαν δύο ολοκαίνουργιες Alfa Romeo Giulia QV. Το FCA Group (Fiat-Chrysler) τα παραχώρησε στο σώμα μαζί με ένα «στόλο» νέων οχημάτων (περίπου 800 αυτοκίνητα) που αποτελείται από Alfa Romeo Giulietta και Jeep Renegade, που θα συνταξιοδοτήσουν τις παλαιότερες 159 που χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, CEO του FCA Group, δήλωσε: «Το σώμα διακρίνεται από σοβαρότητα, αίσθηση των καθηκόντων του και πνεύμα σωστής υπηρεσίας. Οπότε για εμένα, είναι τιμή μας που τους παραδίνουμε τα κλειδιά των δύο Giulia QV». Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο κινητήρα που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Ferrari, με απόδοση 510 ίππων από τα 2.9 λίτρα κυβισμού, ενώ ανάμεσα σε όλα τα τετράθυρα σεντάν, κατέχει τον πιο γρήγορο γύρο στην πίστα του Nurburgring.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!