Φερστάπεν: «Εκπληκτική ευκαιρία η Red Bull»

Φερστάπεν: «Εκπληκτική ευκαιρία η Red Bull»
Ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκει τη Red Bull ως μία εκπληκτική ευκαιρία να πάρει μαθήματα και να ανεβάσει το... κασέ του για το μέλλον.

Τα... ευτράπελα του Ντανιίλ Κβιάτ στη Ρωσία και το εξαιρετικό ταλέντο του Μαξ Φερστάπεν έφεραν την απόφαση της Red Bull να κάνει... τράμπα τους δύο πιλότους με την Toro Rosso. Ο νεαρός Ολλανδός θα κάνει ντεμπούτο με τους «κόκκινους ταύρους» στην Ισπανία και βλέπει αυτή την προοπτική ως μία ευκαιρία να μάθει πράγματα και να ανεβάσει το... κασέ του για το μέλλον.

Ειδικά για το τελευταίο, ήδη το έχει ανεβάσει και θα είναι λογικό στο μέλλον να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων, εφόσον βέβαια συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. «Το επόμενο βήμα στη μικρή καριέρα μου μέχρι τώρα είναι μία εκπληκτική ευκαιρία. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τη Red Bull και τον Χέλμουτ Μάρκο για την πίστη που έχουν σ' εμένα.

Θα έχω την ευκαιρία να μάθω πολλά από μία κορυφαία ομάδα όπως αυτή. Ανυπομονώ να δουλέψω επίσης μ' έναν έμπειρο οδηγό, όπως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην Toro Rosso για όλη τη δουλειά τους. Όλοι πίσω στο εργοστάσιο στη Φαένζα, και ειδικά ο Φρανζ Τοστ, έχουν συνεισφέρει στην έως τώρα καριέρα μου.

Είχαμε εκπληκτικές στιγμές μαζί. Με τη Red Bull θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερο για τους πρώτους μου γύρους με την RB12 TAG Heuer την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη. Ανυπομονώ γι' αυτή την ξεχωριστή στιγμή», έγραψε ο Φερστάπεν στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!