Οι προσπεράσεις του Φερστάπεν

Οι προσπεράσεις του Φερστάπεν
Ο Μαξ Φερστάπεν ετοιμάζεται να πάρει θέση στη Red Bull και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις εκπληκτικές προσπεράσεις του νεαρού Ολλανδού, που βρίσκεται για μόλις δεύτερη χρονιά στη Formula1.

Στην απόφαση να αντικαταστήσει τον Ντανιίλ Κβιάτ με τον Μαξ Φερστάπεν προχώρησε η Red Bull, μετά τα... ευτράπελα του Ρώσου στο Γκραν Πρι της χώρας του. Ο νεαρός Ολλανδός έχει κλέψει με το... καλημέρα τις εντυπώσεις στη Formula1, όπου βρίσκεται για μόλις δεύτερη χρονιά, και είναι η πιο αξιόπιστη και κατάλληλη λύση για να πάρει τη θέση του Κβιάτ.

Το οδηγικό του στιλ, η αγωνιστική ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του, το τσαγανό και οι εκπληκτικές προσπεράσεις είναι τα στοιχεία που διαθέτει ο γιος του Γιος Φερστάπεν, ώστε να εντυπωσιάσει παρά το γεγονός ότι έκανε ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού πριν καν συμπληρώσει 18 χρόνια ζωής.

Έτσι, λοιπόν, παρουσιάζουμε μερικές από τις προσπεράσεις του Φερστάπεν, ο οποίος έχει κάνει την επική κίνηση στο Μονακό να ακολουθεί τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός έριχνε έναν γύρο σε όσους ήταν μπροστά από τον Ολλανδό και αυτός απλά ακολουθούσε τον πιλότο της Ferrari και τους περνούσε, αφού αναγκαστικά έκαναν στην άκρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!