Η παρέλαση των πιο «παρανοϊκών» supercars (video)

Η παρέλαση των πιο «παρανοϊκών» supercars (video)

Η παρέλαση των πιο «παρανοϊκών» supercars (video)

Ένα Batmobile και ένα μονοθέσιο της F1 είναι μονάχα ένα μικρό δείγμα από την «τρέλα» που επικρατεί αυτές της μέρες, στο ράλι Gumball 3000 που διασχίζει 11 Ευρωπαϊκές χώρες! 

To ξακουστό ράλι Gumball 3000 διοργανώνεται εδώ και δεκαεπτά έτη κάθε χρόνο και εκεί, μπορούμε να δούμε τα πιο περίεργα αυτοκίνητα που έχουμε συναντήσει ποτέ! Η «παρέλαση» διασχίζει σχεδόν όλη την Ευρώπη και φέτος, η διαδρομή ξεκινάει από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, για να καταλήξει στο Βουκουρέστι. Παρακάτω, ακολουθούν πέντε από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις στο ράλι , μαζί με ενδιαφέροντα βίντεο που έχουν «ανέβει» στο διαδίκτυο από τις πρώτες ημέρες. 

batmobile1.jpg

Το συγκεκριμένο όχημα, είναι σίγουρα ένα από τα πιο «περίεργα» της διοργάνωσης. Παραπέμπει στο προσωπικό αυτοκίνητο του Batman και το αμάξωμά του είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα! Βασίζεται στη Lamborghini Gallardo V10.

The NEW Team Galag Batmobile | Gumball 3000 2016

f1_10.jpg

Αυτό το «μονοθέσιο» της F1 είναι επίσης από τα πιο χαρακτηριστικά. Σίγουρα δεν είναι νόμιμο να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους (για αυτό και ο οδηγός του διατηρεί την ανωνυμία του) όμως μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!

Street F1 with Team Betsafe

bac.jpg

Το BAC Mono ανήκει στα αυτοκίνητα που από μόνα τους εντυπωσιάζουν, όμως το συγκεκριμένο από την εταιρεία Briggs το κάνει ακόμη καλύτερο, λόγω και του καθόλου διακριτικού χρώματός του!

ruf.jpg

Η Ruf CTR3 είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από τη Ruf και βασίζεται στην Porsche Cayman, όμως στην πράξη διαφέρει πολύ από εκείνη. Εστιάζει κυρίως στη χρήση εντός πίστας κι αυτό φαίνεται από την αεροτομή, αλλά και το σχεδιασμό της γενικά!

[4K] RUF CTR 3, Mclaren 675LT and GT3RS Gumball 3000

amggts.jpg

Η Mercedes-AMG GT S είναι ένα πολύ ικανό supercar, όμως ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το μετατρέψει πλήρως σε ένα αγωνιστικό όχημα. Το body-kit του είναι πολύ επιθετικό, με ιδιαίτερα χαμηλό εμπρός σπόιλερ και τεράστια αεροτομή!

Team Galag - Mercedes-AMG GT GT3 - Gumball 3000 MADNESS

Josh Cartu Makes a Burnout with the Ferrari F12 TDF!

Best of internet