Ακόμη μια γεύση από το νέο Top Gear (video)

Ακόμη μια γεύση από το νέο Top Gear (video)
Το γνωστό αυτοκινητικό σόου ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγει στον «αέρα» στις επόμενες ημέρες, με το BBC να δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ.

Το Top Gear δείχνει να είναι σχεδόν έτοιμο, με το πρώτο επεισόδιο να μην είναι πολύ μακριά ακόμη. Ύστερα από πολλές «αναποδιές», φήμες για διαμάχες μεταξύ των παρουσιαστών και μια σχετική αστάθεια που το χαρακτήριζε, το σόου δείχνει να είναι αντάξιο των προσδοκιών, μέσα από τα σύντομα τρέιλερ που δημοσιεύει το Βρετανικό κανάλι.

Αν τελικά θα είναι ανώτερο από την εποχή που το παρουσίαζαν οι Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι είναι κάτι που θα αποδειχθεί στη συνέχεια, όμως το γενικότερο στυλ που είχε και πριν, δείχνει να διατηρείται. Στο τελευταίο τρέιλερ βλέπουμε τη Ferrari 250 GT Tdf, τη Jaguar F-Pace και τη Mercedes-Benz GLC να «λασπώνονται» και μια ακόμη σειρά εξωτικών αυτοκινήτων, όπως η Chevrolet Corvette, η Aston Martin Vulcan, το Ariel Nomad, το Dodge Viper ACR και τη Ford Mustang. Θυμίζουμε ότι οι αντικαταστάτες της «τριάδας» που παρουσίασε το σόου είναι οι Κρις Έβανς, Ματ Λε Μπλανκ, Ζαμπίνε Σμίτς, Κρις Χάρις, Ρόρι Ρέιντ και Έντι Τζόρνταν. Ακολουθεί το πιο πρόσφατο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το BBC και κάτω από αυτό, το πρώτο που είχαμε δει πριν από περίπου ένα μήνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!