Ραϊκόνεν: «Δεν είναι στο χέρι μου το μέλλον»

Ραϊκόνεν: «Δεν είναι στο χέρι μου το μέλλον»
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι στο χέρι του να γνωρίζει αν θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά ή αν θα σταματήσει.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το μέλλον του Κίμι Ραϊκόνεν είναι αβέβαιο, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η σεζόν. Το 2015 ο Iceman καθυστέρησε πολύ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ferrari για έναν ακόμα χρόνο και το 2016 είναι απορίας άξιο πότε και αν θα το κάνει αυτό.

Έτσι, είναι άγνωστο αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν είναι το χέρι του και πως ακόμα έχει πάθος για τους αγώνες. «Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς, οπότε ποιος ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη, αλλά δε θα ήμουν εδώ αν δεν απολάμβανα αυτό που κάνω. Έχω πάθος για τους αγώνες, όμως πολλά πράγματα δεν είναι στο χέρι μου.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό και μετά θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Πάμε αγώνα με αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο σημείο τη φετινή χρονιά θα γνωρίζουμε», ανέφερε ο Φινλανδός. Πάντως, σε περίπτωση που αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γεννιέται το ερώτημα ποιος θα τον αντικαταστήσει στη Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!