«Χτυποκάρδια» με Volkswagen Golf GTi 400 ίππων (video)

«Χτυποκάρδια» με Volkswagen Golf GTi 400 ίππων (video)
Η Volkswagen ετοίμασε μια «έκπληξη» στους fans του Golf GTi και παρουσίασε μια ειδική έκδοση με το όνομα Heartbeat, με απόδοση 400 άλογα!

Η μεγαλύτερη συνάντηση φίλων και ιδιοκτητών του Golf GTi με το όνομα Wörthersee έχει ιδιαίτερη αξία για τη Volkswagen, καθώς η εταιρεία παραδοσιακά παρουσιάζει εκεί μια ειδική έκδοση του μοντέλου! Φέτος, μια ομάδα εκπαιδευόμενων νεαρών μηχανικών της φίρμας αποκάλυψε ένα μοναδικό GTi (δεν θα βγει στην παραγωγή), που έχει την ονομασία Heartbeat. Κάτω από το καπό του υπάρχει ο δίλιτρος TSi κινητήρας, όμως ύστερα από τις «περιποιήσεις» που δέχθηκε, η απόδοσή του εκτοξεύθηκε στους 400 ίππους.

Αυτή τη χρονιά όμως, το Golf GTi γίνεται 40 ετών οπότε η ειδική αυτή έκδοση έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή, περισσότερο από τις άλλες χρονιές. Για αυτό, έχει επιλεγεί ένας ειδικός εξωτερικός χρωματισμός στις αποχρώσεις του γκρι, με το κόκκινο να έχει επίσης την τιμητική του τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα. Διαθέτει ένα επιθετικό body kit με αεροδυναμικές τροποποιήσεις, ζάντες αλουμινίου τις BBS σε διάσταση 20 ιντσών και αγωνιστικό roll cage, που εκτός των άλλων συμβάλλει στην ξεχωριστή του εικόνα. Τέλος, στο εσωτερικό υπάρχουν πάρα πολλές κόκκινες λεπτομέρειες, αγωνιστικά καθίσματα και ένα high-end ηχοσύστημα 1.360 Watt, ενώ απουσιάζουν τα πίσω καθίσματα. Δείτε τις εικόνες και το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!