Με τι αυτοκίνητο μαθαίνει να οδηγεί ο Μπρούκλιν Μπέκαμ;

Με τι αυτοκίνητο μαθαίνει να οδηγεί ο Μπρούκλιν Μπέκαμ;

Με τι αυτοκίνητο μαθαίνει να οδηγεί ο Μπρούκλιν Μπέκαμ;

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ σύντομα θα δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης και κάνει μαθήματα με μια Mercedes-Benz C-Class Coupe, των περίπου 45.000€!   

Ο δεκαεπτάχρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία έκδοσης του διπλώματος οδήγησής του και αυτό τον καιρό κάνει τα απαραίτητα μαθήματα, όχι όμως με κάποιο... κοινό αυτοκίνητο αλλά με μια πολυτελή Mercedes-Benz! Τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο κέντρο του Λονδίνου με τη C-Class Coupe, με τον δάσκαλό του να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Μάλιστα, έχει τοποθετήσει και το σήμα "L" στο πίσω μέρος του οχήματος για την ενημέρωση των άλλων οδηγών, όμως δεν έχει φροντίσει για την ύπαρξη του ίδιου αυτοκόλλητου και στο εμπρός μέρος, όπως προβλέπεται από το νόμο. 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτό με το οποίο θα κάνει και τις πρώτες βόλτες του ως νόμιμος οδηγός, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έχει κάνει μαθήματα και με μια ακόμη Mercedes-Benz, την A-Class. Ο Μπέκαμ μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τι έχει μάθει μέχρι στιγμής και στους γονείς του, Ντέιβιντ και Βικτόρια, με τους τελευταίους να ανεβάζουν ανάλογες φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Best of internet