Εκτός δοκιμών της Βαρκελώνης η Sauber

Εκτός δοκιμών της Βαρκελώνης η Sauber
Η Sauber ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει από τις πρώτες δοκιμές εντός της σεζόν, που θα γίνουν στη Βαρκελώνη στις 17 και 18 Μαΐου.

Η πρώτη ομάδα που γνωστοποίησε το πρόγραμμά της για τις πρώτες δοκιμές εντός της σεζόν, οι οποίες θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη το διήμερο 17-18 Μαΐου, έγινε η Sauber. Για την ακρίβεια, δε γνωστοποίησε τίποτα, αφού ανακοίνωσε πως δε θα λάβει μέρος. Αυτό θα γίνει για δύο λόγους, με τον πρώτο να είναι ότι δε θα πάει με αναβαθμίσεις στην Ισπανία και τον δεύτερο ότι δεν έχει δοκιμαστή.

«Ακυρώσαμε τις πρώτες δοκιμές εντός της σεζόν στη Βαρκελώνη. Υπάρχουν 2 λόγοι. 1. Δε θα κάνουμε κάποια αναβάθμιση στο μονοθέσιο στο Γκραν Πρι Ισπανίας. 2. Δεν έχουμε διαθέσιμο δοκιμαστή που να πληρεί τις απαιτήσεις», ανέφερε το ποστ της ελβετικής ομάδας στο twitter.

Τέλος, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα οδηγικά δίδυμα που λάβουν μέρος στις δοκιμές της Καταλούνια, ενώ υπενθυμίζουμε ότι μέσα στη σεζόν θα έχουμε άλλο ένα διήμερο δοκιμών στο Σίλβερστοουν το διήμερο 12-13 Ιουλίου, αμέσως μετά το Γκραν Πρι Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!