Με τι σήματα θα κυκλοφορήσει το Toyota Hilux;

Με τι σήματα θα κυκλοφορήσει το Toyota Hilux;

Με τι σήματα θα κυκλοφορήσει το Toyota Hilux;

To PSA Group (Peugeot-Citroen) θα λανσάρει στα επόμενα έτη ένα νέο Pick-Up μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο Toyota Hilux!   

Το "Push to Pass" ήταν ένα σχέδιο ανάπτυξης που παρουσίασε το PSA Group και μέσα από αυτό, μάθαμε ότι η Peugeot-Citroen ετοιμάζεται να λανσάρει κάποιο «αγροτικό» μοντέλο. Από την αρχή, περιμέναμε ότι θα βασίζεται στο Toyota Hilux λόγω της στενής συνεργασίας τους, με την είδηση τελικά να επιβεβαιώνεται. Το γεγονός ότι το νέο Pick-Up του Γαλλικού ομίλου θα «δανεισθεί» την τεχνογνωσία του Hilux, εξηγείται εύκολα καθώς το τελευταίο είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας, όμως δεν γίνεται μόνο για αυτό.

Η μέθοδος της «αλλαγής σημάτων» είναι ένα συχνό φαινόμενο σε εταιρείες που δεν έχουν παραδοσιακή θέση σε μια κατηγορία και θέλουν να μπουν σε αυτή, καθώς περιορίζει τα έξοδα εξέλιξης και θα κάνει πιο «ελαφριά» τη ζημιά αν τελικά η προσπάθεια αποτύχει. Τελικά, δεν ξέρουμε όμως αν το νέο «αγροτικό» θα κυκλοφορήσει με τα σήματα της Peugeot, της Citroen ή και των δύο. Σύντομα αυτό θα αλλάξει και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως αναφέρει το υψηλόβαθμο στέλεχος που αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το νέο Pick-Up. 

Best of internet