Έρχεται και ανοιχτή η LaFerrari

Έρχεται και ανοιχτή η LaFerrari
Το κορυφαίο υβριδικό hypercar της Ιταλικής εταιρείας σύντομα θα έρθει και σε κάμπριο παραλλαγή -σε περιορισμένες μονάδες φυσικά- ώστε να ολοκληρωθεί η γκάμα του.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε μετρά λίγες μόνο ώρες ως CEO της Ferrari, όμως ανακοίνωσε αρκετά πράγματα για το μέλλον της. Το κορυφαίο hypercar της φίρμας, η LaFerrari, σύντομα θα «ανοίξει», για χάρη της έκδοσης Spider, με την παραγωγή του κάμπριο μοντέλου να περιορίζεται στις 150-200 μονάδες. Ο Μαρκιόνε είπε επίσης ότι υποψήφιοι πελάτες έχουν ήδη προσεγγισθεί, με τους περισσότερους να έχουν στην κατοχή τους και την «κλειστή» LaFerrari.

Η Spider έκδοση δεν αναμένεται να διαφοροποιείται μηχανικά από την κουπέ, διατηρώντας το υβριδικό σύνολο που αποτελείται από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6.3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική ισχύ στους 963 ίππους. Επίσης, ο νέος CEO της Ferrari δήλωσε ανοιχτά τις προθέσεις του για την εξέλιξη νέων υβριδικών μοντέλων για να πάρουν θέση στην γκάμα, ως ένα μέρος του πλάνου που έχει για την αύξηση παραγωγής της Ιταλικής εταιρείας, που είναι κι ένας από τους κύριους στόχους του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!