Χάμιλτον: «Μπορούσα τη νίκη»

Χάμιλτον: «Μπορούσα τη νίκη»
Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα στο Σότσι, αν δεν είχε το πρόβλημα στον κινητήρα του.

Αρκετά προβλήματα έχει η φετινή σεζόν για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος αναγκάζεται να τρέχει με κινητήρες που χρησιμοποίησε στα πρώτα Γκραν Πρι, που και πάλι είχαν τα... θέματά τους. Ο Βρετανός εκκίνησε δέκατος, βρέθηκε πέμπτος στην εκκίνηση και τελικά τερμάτισε δεύτερος, ενώ θα μπορούσε να μειώσει τη διαφορά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ στο φινάλε και να τον απειλήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να κερδίσει, αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα στον κινητήρα, που τον ανάγκασε να... κόψει και να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση, αποτέλεσμα που του στέρησε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι μπορούσα τη νίκη.

Είχα τον ρυθμό, αλλά μετά είχα το πρόβλημα με τον κινητήρα ξανά και έπρεπε να μείνω πίσω. Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη και μετά από αυτό δεν έχω ιδέα σε πόσο κρίσιμη κατάσταση ήταν ο κινητήρας. Δεν υπήρχε ένδειξη για μένα στο μονοθέσιο, αλλά έπρεπε να επιβραδύνω», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις προσπεράσεις του σε Κίμι Ραϊκόνεν, Βαλτέρι Μπότας. «Ο Κίμι δε νομίζω να περίμενε ότι θα τον προσπερνούσα εκεί και αυτό είναι καλό. Στη δεύτερη (προσπέραση) με τον Βαλτέρι ήταν από πολύ μακριά, όμως δε φάνηκε να υπερασπίζεται τη θέση του, οπότε ήταν αρκετά εύκολο», πρόσθεσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!