Ραϊκόνεν: «Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι για τη Mercedes»

Ραϊκόνεν: «Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι για τη Mercedes»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε πως ακόμα η Ferrari δεν είναι τόσο γρήγορη ώστε να ανταγωνιστεί τη Mercedes.

Στη διαφορά που έχει ακόμα η Ferrari να καλύψει από τη Mercedes στάθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, μετά την τρίτη θέση στον αγώνα της Ρωσίας. Ο Iceman τόνισε ότι η Scuderia ακόμα δεν είναι τόσο γρήγορη για να ανταγωνιστεί τη Mercedes και πως βρίσκεται πιο πίσω από εκεί που θέλει να είναι. «Φυσικά δεν είναι ακριβώς ό,τι θέλουμε.

Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και να έχουμε δύο μονοθέσια όσο πιο μακριά μπορούμε, αλλά προσπαθήσαμε σήμερα. Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι για τη Mercedes. Είχαμε καλή ταχύτητα μετά, όμως με τη διαχείριση καυσίμων έπρεπε να πάρουμε κάποια μέτρα, οπότε δεν μπορείς να πιέσεις το μονοθέσιο να πάει όσο γρήγορα μπορεί.

Δεν είναι πολύ εύκολο να βρούμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετά μικρά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και γνωρίζουμε ότι θα έρθουν κάποιες βελτιώσεις. Όμως, η Mercedes είναι πολύ γρήγορη τα τελευταία χρόνια, όπως και φέτος.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε ένα καθαρό τριήμερο και αυτό δε βοηθάει. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί σαν ομάδα και να τερματίσουμε πιο ψηλά με δύο μονοθέσιο, όπως αξίζουμε. Γι' αυτό και είμαστε απογοητευμένοι. Βρισκόμαστε πίσω από εκεί που θέλουμε να είμαστε», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!