Χόρνερ: «Μας γαμ... τον αγώνα ο Κβιάτ!»

Χόρνερ: «Μας γαμ... τον αγώνα ο Κβιάτ!»
Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ, που συζήτησε με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, τονίζοντας πως ο Κβιάτ γαμ... τον αγώνα της Red Bull στη Ρωσία.

Συζήτηση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ είχε ο Κρίστιαν Χόρνερ κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Σότσι για το ατύχημα του πρώτου γύρου με τον Ντανιίλ Κβιάτ. Ο επικεφαλής της Red Bull παραδέχτηκε το λάθος του Ρώσου, απολογήθηκε με τη σειρά του στον Γερμανό και τόνισε πως ο Κβιάτ γαμ... τον αγώνα των «κόκκινων ταύρων», αφού θα μπορούσαν να πάρουν βαθμούς και έφυγαν από τη Ρωσία... άσφαιροι, καθώς επηρεάστηκε και ο αγώνας του Ντάνιελ Ρικιάρντο, με τους δύο πιλότους να μένουν εκτός δεκάδας.

«Ο Σεμπ ήταν ελαφρώς απογοητευμένος. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να απολογηθώ επειδή ήταν λάθος από τον Ντάνι (Κβιάτ). Ξέρει τι συνέβη, υποτίμησε την πρώτη στροφή και χτύπησε τον Σεμπάστιαν, ο οποίος χτύπησε τον Ντάνιελ (Ρικιάρντο). Από ομαδική όψη, μας γαμ... τον αγώνα επειδή θα μπορούσαμε να πάρουμε πολλούς βαθμούς σήμερα», είπε ο Χόρνερ, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!