Χαρούμενος, αλλά σε εγρήγορση ο Ρόσμπεργκ

Χαρούμενος, αλλά σε εγρήγορση ο Ρόσμπεργκ

Χαρούμενος, αλλά σε εγρήγορση ο Ρόσμπεργκ

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ θεωρεί ότι έχει ένα μικρό πλεονέκτημα απέναντι στον Χάμιλτον, τονίζει όμως ότι κανένας αγώνας της Formula 1 δεν είναι εύκολος.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος. Ο τριαντάχρονος οδηγός της Mercedes κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Ρωσίας. Όπως δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά, «είμαστε θωρακισμένοι για τον αγώνα και χαίρομαι πολύ».

Οι δύο βασικοί ανταγωνιστές του Ρόσμπεργκ, Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ, θα ξεκινήσουν αρκετά πιο πίσω, πράγμα που αποτελεί ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τον πρωτοπόρο του εφετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Ρόσμπεργκ δεν εφησυχάζει και εξήγησε, ότι «για εμένα θα είναι λίγο ευκολότερα, όμως ένας αγώνας της Formula 1 δεν είναι ποτέ εύκολος».

Στον κυριακάτικο αγώνα θα ξεκινήσει ο Χάμιλτον από τη δέκατη θέση μετά από μηχανικά προβλήματα του μονοθεσίου του και ο Φέτελ από την έβδομη θέση. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari πέτυχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά του Γκραν Πρι Ρωσίας, όμως τιμωρήθηκε με πέναλτι πέντε θέσεων, επειδή άλλαξε σαζμάν στο μονοθέσιό του.

Best of internet