Ξέρεις από Porsche; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ξέρεις από Porsche; (video)
Μετά τα μαθήματα οδήγησης, δύο κάτοχοι Porsche πήραν μια 911R και βάλθηκαν να αποδείξουν ότι ο δάσκαλος έκανε καλή δουλειά.

Τι ανείπωτη τύχη: να σου κάνει μαθήματα ο επίσημος οδηγός εξέλιξης της Porsche, ο Βρετανός Πάτρικ Λόνγκ. Αφού ολοκληρωθούν τα μαθήματα, να σου δίνουν μια Porsche 911R ισχύος 500 ίππων και να σε αφήνουν σε μια ανάβαση 12 χιλιομέτρων στο Col d’ Aspin που βρίσκεται στην οροσειρά των γαλλικών Πυρηναίων και αποτελούσε μέρος του θρυλικού αγώνα tour de France στο παρελθόν.

Οι δυο μεσήλικες τυχεροί δεν είναι φυσικά όποιο και όποιοι, αλλά κάτοχοι Porsche. Έτσι, συμμετείχαν σε αυτό το sequel μαθημάτων που η γερμανική εταιρεία κατέγραψε και σε video, για να ανατρέχουμε όλοι εμείς οι ταπεινοί μη κάτοχοι Porsche.

Όταν λοιπόν τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν, η ικανότητα των δύο τυχερών αξιολογήθηκε σε μια από τις πιο όμορφες και απαιτητικές διαδρομές. Δεν γνωρίζουμε αν πήγαν αργά ή γρήγορα, αλλά πραγματικά είναι μοναδικό προνόμιο και μόνο να οδηγήσεις σε μια τέτοια ανάβαση, πόσο δε μάλλον με ένα αυτοκίνητο όσο η 911R.

Ώσπου να τα καταφέρουμε εμείς έστω και να πάμε ως τη Γαλλία, ας απολαύσουμε το όμορφο video. Το οποίο ολοκληρώνεται με μια έκπληξη, καθώς ο δάσκαλος…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!