Η "Ιθάκη" των Lamborghini (video)

Γιώργος Βαρίνος
Η "Ιθάκη" των Lamborghini (video)
Τρεις διαφορετικές Huracan, τρία διαφορετικά σημεία εκκίνησης, ένας προορισμός. Γιατί μια Lamborghini έχει τη δική της «Ιθάκη». Την πίστα.

Τετρακίνητη coupe και spyder με 610 ίππους ή πισωκίνητη coupe με 580 ίππους. Όποια Lamborghini Huracan και αν επιλέξει κανείς, το βέβαιο είναι ότι έχει στα χέρια του ένα καθαρόαιμο, με V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα 5,2 λίτρων, κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και ένα αμάξωμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ίνες άνθρακα για βάρος λίγο πάνω από τα 1.400 κιλά.

Με όλα τα παραπάνω η απόλαυση της οδήγησης είναι εξασφαλισμένη στο δημόσιο δρόμο, όμως οι εκπληκτικές επιδόσεις μιας Huracan, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε χρόνο που λίγο ξεπερνά τα 3.0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 300 χλμ./ώρα, μόνο σε μια πίστα μπορούν να ξεδιπλωθούν πλήρως.

Αν λοιπόν και κάθε Huracan ξεκινά από διαφορετική αφετηρία και με διαφορετικά οδηγό, μοιραία κάποια στιγμή θα καταλήξει στην «Ιθάκη» της που δεν είναι άλλη από την οποιαδήποτε πίστα, στην οποία μπορεί να νοιώσει σαν στο σπίτι της. Απολαύστε το σχετικό video.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!