Μοναδικό Golf GTi από τη Volkswagen

Πέτρος Πιτσίνης
Μοναδικό Golf GTi από τη Volkswagen
Ένα... σπέσιαλ Golf GTi ετοίμασε η Γερμανική εταιρεία για να παρουσιάσει στους φίλους του μοντέλου, καθώς αυτό γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στην ετήσια συνάντηση των ιδιοκτητών!

Το Wörthersee είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για ιδιοκτήτες και φίλους του Volkswagen Golf GTi και κάθε χρόνο, η εταιρεία από το Βόλφσμπουργκ παρουσιάζει κάτι μοναδικό, για να κρατά τους υποστηρικτές του μοντέλου «θερμούς». Φέτος, μια ομάδα πέντε γυναικών και επτά ανδρών δούλεψαν πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα πάντως με τη Volkswagen, θα μπορεί να πάρει άδεια κυκλοφορίας και να βγει στους δρόμους, ενώ από ότι μπορεί να διακριθεί από τη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε ότι θα είναι τρίθυρο με μεγάλες ζάντες αλουμινίου και σπόιλερ οροφής στην τρίτη πόρτα. Πίσω από το καλυμμένο αυτοκίνητο όμως, ποζάρουν και άλλα ειδικά Golf που είχαν παρουσιαστεί προηγούμενες χρονιές στην ίδια εκδήλωση, όπως το Golf GTi Dark Shine Concept, το Golf GTi Wolfsburg Edition (με 380 ίππους), το Golf GTi Cabrio Austria Concept, το Golf GTi Black Dynamic και το Golf GTi Reifnitz. Όμως, το ειδικό αυτό GTi δεν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Wörthersee, καθώς εκεί θα παρουσιαστεί και το δυνατότερο Golf κανονικής παραγωγής όλων των εποχών, που δεν είναι άλλο από το Golf GTi Clubsport S με τους 310 ίππους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!